Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Cake smash Fotografie

Cake Smash

Cake smash fotografie (€ 175)

 

Cake smash fotografie!

De eerste verjaardag van je kleintje is een wel érg speciaal mijlpaaltje in zijn/haar prille leven. Een eerste cijfertje op de verjaardagskalender en een eerste kennismaking met allerlei lekkernijen! Een mooie herinnering voor jullie zelf en voor hem of haar om te koesteren! Dit vastgelegd op de gevoelige plaat om telkens weer naar terug te kunnen kijken. Dat is wat wij doen met veel liefde én aandacht voor de eigenheid van jullie dierbaarste bezit!

Om dit speciaal moment in het leven van jullie kindje mee te vieren, leggen wij die eerste kennismaking met zoetigheid (met jaren ervaring) voor jullie vast! Je kleintje krijgt een héérlijke taart aangeboden in de mooiste foto- settings naar jullie keuze.

Na het verorberen (of smashen) van de cake, wordt er nog een schuimbadje gegeven dat ook in beeld wordt gebracht. Indien jullie kort graag een gezinsfoto wensen, kan dit na afloop ook nog even.

In onze prijs zit de taart én decoratie inbegrepen, een 1 tot 1,5 uur durende professionele fotoshoot inclusief 25 bewerkte, digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Bijbestellen mogelijk mits een kleine bijdrage.

 

Bekijk volledige portfolio

cake smash

cakesmash

Cakesmash sessie aanvragen

 

  Event


  1. Naked drip cakegiant cupcake


  2. VoormiddagNamiddag
  * Required

   Cake Smash Portfolio (laden van foto’s kan even duren)