Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Over ons

449A1768 Copy 600x400

Mijn naam is Dresselaers Kim, een jonge enthousiaste vrouw met passie voor fotografie en baby’s. Ik ben opvoedster van opleiding en heb al ettelijke jaren ervaring in fotografie. Wat eerst begon op evenementen en op festivalweides, groeide uit naar een interesse voor Newborn- en kinderfotografie. Ik specialiseerde mezelf door workshops te volgen bij fotografes die mij zelf erg inspireerde! Van hieruit groeide ook het idee meer en meer te werken met deze kleine, schattige klantjes.

Zelf werd ik voor de eerste keer mama in 2017. Mijn liefde voor baby’s groeide elke dag nog een beetje meer! Ik wou van mijn passie mijn beroep maken en na lang nadenken en zoeken vond ik het dan eindelijk…

… Hét concept dat zich ertoe leende mijn fotografie te combineren met iets dat mooi kon aansluiten: ‘De Baby-Spa’! Ik heb de grote sprong durven wagen en ben gevolgd waar mijn hart en passie ligt! Elke dag opnieuw, voel ik mij gezegend te kunnen werken met de schattigste klantjes ooit! Samen met jullie, kersverse mama’s en papa’s, wil ik jullie allerkleinsten verwennen als nooit tevoren! En wedden dat jullie er zelf minstens even hard van gaan genieten?!

Lieve groeten,

Kim

Opvoedster, fotografe