Over ons

 

Mijn naam is Dresselaers Kim, een jonge enthousiaste vrouw met passie voor fotografie en baby’tjes. Ik ben opvoedster van opleiding en heb al ettelijke jaren ervaring met fotografie. Wat eerst begon op evenementen en op festivalweides, groeide uit naar een interesse voor Newborn- en portretfotografie/kinderfotografie. Ik specialiseerde mezelf door workshops in de Newbornfotografie te volgen bij fotografes die mij erg inspireerde! Van hieruit groeide ook het idee meer te werken met deze kleine klantjes.

Zelf werd ik mama op 21 september 2017 van een heerlijke dochter, Elise. Mijn liefde voor baby’s groeide elke dag nog een beetje meer! Ik wou van mijn passie mijn beroep maken en na lang nadenken en zoeken vond ik het dan eindelijk…

… Hét concept dat zich ertoe leende mijn fotografie te combineren met iets dat mooi kon aansluiten: ‘De Babywellness’! Ik heb de grote sprong durven wagen en ben gevolgd waar mijn hart en passie ligt! Elke dag opnieuw, voel ik mij gezegend te kunnen werken met de schattigste klantjes ooit! Samen met jullie, kersverse mama’s en papa’s, wil ik jullie allerkleinsten verwennen als nooit tevoren! En wedden dat jullie er zelf minstens even hard van gaan genieten?!

 

Lieve groeten,

Dresselaers Kim

Opvoedster, fotografe