Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Over ons

Original B3410548 3026 4940 979C CDB6E3AB70DA 1 456x600

Hallo!

Fijn je te ontmoeten op onze website!

 

Ik ben Monica, mama van 4 kinderen dochter van 17, zoon van 14 en 11 en mijn klein meisje van 5. Ik ben gepassioneerd door alles wat met mensen te maken heeft. Vanuit deze passie als moeder zocht ik naar een nieuwe uitdaging één waarmee ik kersverse ouders mag laten genieten van deze baby wellness, van hun allerkleinste minimensjes…

 

In December 2023 kwam Beebies en Bubbies op mijn pad, een wel heel bijzondere babywellness, die net dat stapje verder gaat om jullie met jullie dierbaarste schat, een heerlijke ontspannende tijd te laten beleven. Tijd dus om eindelijk mijn dromen waar te maken, en de grote sprong te wagen om mijn allereigenste babyspa uit te baten!

 

Inmiddels kan ik met heel veel trots zeggen dat ik vanaf januari 2024 de wel héle fiere eigenaar ben van Beebies en Bubbies.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mijn passie en dromen mag waarmaken, om samen met jullie, kersverse mama’s en papa’s, jullie kleine schat te verwennen met een mooie beleving in onze spa! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 

Tot gauw!
Lieve groetjes,
Monica