Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Geboortefotografie Genk

Geboortefotografie Genk

‘Newborn Posing’ Fine- Art fotografie (€ 175)

 

Eén van de mooiste momenten in een mensenleven is de geboorte van je (al dan niet eerste) kindje. Deze momenten zijn zo mooi en tevens zo snel voorbij! Wil je graag dit prachtige moment vereeuwigen door een mooie en blijvende herinnering? Dan zijn onze ‘Newborn- fine art’ – fotosessies een échte aanrader! Met ettelijke jaren ervaring/specialisatie in de Newbornfotografie, help ik jullie hier graag mee verder!

 

Deze sessies worden uitgevoerd om en bij de 2 weken na de geboorte van je baby en wordt best reeds geboekt tijdens de zwangerschap (minimum 2 maanden voor de uitgerekende datum!). De sessie vindt best niet vroeger plaats omdat je baby nog herstellende is van de voor hen ingrijpende bevalling, niet later omdat hij/zij dan te sterk wordt en minder vast slaapt! Indien je interesse hebt om deze prachtige mijlpaal in jullie leven vast te leggen, aarzel zeker niet tijdig een aanvraag te doen (dus tijdens je zwangerschap) om je plekje bij ons te garanderen en ik bezorg jullie alle bijkomende informatie!

 

In dit pakket zit een 3 tot 4 uur durende fotoshoot inclusief 25 bewerkte, digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Meer info verkrijgbaar via mail!

Bekijk portfolio

Aanvraag Geboortefotografie Genk

 
    * Required