Standaard verwenpakket

 

Combi- Baby Sessie (€59)

 

Deze sessie is een combinatie van hydrotherapie met de Shantala babymassage.

Bij de hydrotherapie krijgt je baby al de vrijheid om te trappelen in het water van onze bubbelbaden door middel van een halskraagje vervaardigd uit schuim (deze kan dus niet plat gaan). Deze bewegingsvrijheid heeft een gunstig effect op de werking van de darmen van je baby. Dit maakt dat krampjes zullen verminderen en stoelgang (bij bv. constipatie) vlotter zal verlopen na deze sessie. Heerlijk & relaxend genieten van het verwarmde bubbelbad met verlichting zal jouw kleintje daarbij erg deugd doen en ook nog de bloedsomloop stimuleren! Deze activiteit vraagt ook wel wat energie van jouw kleintje, dus na deze sessie zal hij/zij erg genieten van welverdiende rust. En jij waarschijnlijk ook 😉 Het baden duurt ongeveer een 30- tal minuten.

Aansluitend bij deze sessie geven wij op ons verwarmd waterbed ook de Shantala Babymassage die gericht is op het ontspannen van je baby. Wij leren jou technieken aan die de darmpjes van jouw baby kalmeren en hem/haar helemaal ZEN maken. Deze technieken kan je uiteraard ook thuis blijven toepassen. Voor wat meer uitleg over de Shantala Babymassage: Zie ‘Full ZEN baby sessies.

BOEKEN

 

Opgelet: De maximumleeftijd voor de Baby- Spa is 6-7 maanden (afhankelijk van de grootte van het kindje!), oftewel maatje 68-74!
*Grotere kindjes duwen zich op uit het water en dragen het gewicht van hun hoofd op hun nekje. Dit moet dus absoluut vermeden worden!
De minimumleeftijd voor de Baby- Spa is 1-2 maanden (wanneer het kindje wat kracht in het nekje begin te vertonen). De ideale leeftijd voor een eerste bezoekje is 2-3 maanden!