Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Hydrotherapie-sessie

Hydrotherapie- sessie (1-6 maanden) (€45):

Bij onze hydrotherapie-sessies krijgt je baby onder professionele begeleiding de gehele vrijheid om met armen én benen te bewegen in het water van onze jacuzzi’s. Dit door middel van een halskraagje vervaardigd uit schuim (deze kan dus niet leeg lopen). Deze bewegingsvrijheid heeft een zeer gunstig effect op de werking van de darmtransit van je baby. Dit maakt dat krampjes zullen verminderen en stoelgang (bij bv. constipatie) vlotter zal verlopen na deze sessie.

 

Het verwarmde water (+-35 graden) zal jouw kleintje erg deugd doen en daarbij nog de bloedsomloop stimuleren, spieren en longen verder laten ontwikkelen en de heupjes stimuleren! Deze activiteit vraagt ook wel wat energie van jouw kleintje, dus na deze sessie zal hij/zij erg genieten van de welverdiende rust én een extra voeding! Breng dus zeker een extra voeding mee naar je afspraak! Het baden duurt maximum een 25- tal minuten.

IMG 1315 1 1024x683

Opgelet!

De minimumleeftijd voor de Baby- Spa is 1-2 maanden (wanneer het kindje wat kracht in het nekje begint te vertonen). De ideale leeftijd voor een eerste bezoekje is 2-3 maanden, maar vroeger is zeker nuttig onder de kort- durende sessies).

 

De maximumleeftijd voor de Baby- Spa is 6-7 maanden (afhankelijk van de grootte van het kindje) oftewel een klein maatje 74!

 

Waarom?

Grotere kindjes duwen zich op uit het water en dragen het gewicht van hun hoofdje te lang op hun nekje. Hiervoor zijn ze nog niet sterk genoeg ontwikkeld! Jongere kindjes slapen vaak nog erg veel waardoor de sessie soms niet ten volle wordt beleefd, ook al is hydrotherapie ook op deze leeftijd erg nuttig! Voor de jongsten raden wij dus de Hydrotherapie- sessies aan!